Loading...

Video uitzicht op Huizen

Huizen is vanuit de lucht gezien een bijzonder groene gemeente en het neemt ook een bijzonder centrale plek in ’t Gooi.

Uitzicht op Huizen

Karel Koopman is bewoner van een appartement op de bovenste verdieping.

Huizen is vanuit de lucht gezien een bijzonder groene gemeente en het neemt ook een bijzonder centrale plek in ’t Gooi in.

Vanaf het hoogste punt heb je vergezichten op randgemeenten zoals Blaricum, Laren, Hilversum en Bussum. Ook zie je de A1, Almere en Eemnes. Maar het mooiste is natuurlijk het prachtige bovenaanzicht van de diverse kenmerkende gebouwen en locaties van ons dorp. Waarmee we ook laten zien dat we vooruitstrevend zijn op sommige plekken.

Karel Koopman is bewoner van een appartement op de bovenste verdieping van de Regentesse en vanaf zijn balkons hebben we dit spectaculaire uitzicht kunnen filmen. Het uitzicht waarmee we kunnen stellen dat Huizen misschien wel het kloppende hart te midden van ’t Gooi is.

- Gelukkig in Huizen -

Het Youtube kanaal en de Facebook pagina "Gelukkig in Huizen" gaan over hoe fijn het is om in de Gemeente Huizen te wonen. Als bewustwording voor de huidige dorpsgenoten, als introductie voor nieuwe en toekomstige inwoners en tevens als onderdeel van mijn onderzoek naar Wonen en Geluk.

- Wie ik ben-

Ik ben Mark Teeuwissen en als makelaar in Woongeluk ben ik er van overtuigd dat je echt ‘thuis’ voelen op de plek waar je woont, de basis vormt voor een gelukkig leven.

Ik kan jou ook helpen je woongeluk te vergroten door je te begeleiden bij:

  • het vinden van je volgende droomwoning;
  • je huidige huis succesvol te verkopen;
  • hoe jij je beter en meer thuis kunt gaan voelen op je huidige woonplek
  • Een gratis 1ste kennismakingsgesprek ? Zo ja, telnr 035-2031477
Karel Koopman
 

Bijnamen en anekdotes
Telnr: 06 5314 7240
Email: info@huizers.nl

Video blog
Foto gallery